Tehokasta perintää

Aurum Easy -pikaperintä on helppo, nopea ja edullinen tapa lähettää yrityksesi laskut, maksuhuomautukset tai aktivoida perintätoimeksianto. Perintäpalvelu on käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Annamme myös yrityksille ammattitaitoista neuvontaa perintään liittyvissä kysymyksissä arkisin numerossa 010-286 6100. Mukavaa - eikö totta?

Aurum Easy -pikaperintäpalvelun käyttö on tehty mahdollisimman helpoksi, unohtamatta hyvää perintätapaa ja kulloinkin voimassa olevaa lakia saatavien perinnästä. Sinun tarvitsee vain täyttää toimeksiantolomake ja hyväksyä sopimusehdot. Tietojen tallentumisen jälkeen saat toimeksiannostasi vahvistuksen sähköpostiisi. Me toimitamme laskut ja perintäkirjeet seuraavan arkipäivän aikana eteenpäin.

Voit lähettää toimeksiannon myös sähköpostilla info@aurumcontactor.fi, soittamalla 010-286 6100 tai faksilla 010-286 6109. Me aktivoimme toimeksiannon puolestasi.

Tulleet rahat tilitämme sinulle kahden seuraavan arkipäivän sisällä ja saat sähköpostiisi raportin josta voit siirtää tilitystiedot reskontraan. Helppoa, nopeaa ja tehokasta!

Me toimimme silloin kun sinä meitä tarvitset! Jatkuvaa yhteistyötä tai vuosisopimusta ei vaadita.

Jotta perintä on tehokasta ja nopeaa vaaditaan resursseja, ammattitaitoa ja lainsäädäntö on tunnettava. Siksi velan perintä kannattaa ulkoistaa asiantuntevalle perintätoimistolle. Pyrimme Aurum Easyssä saamaan velalliselta suorituksen ensisijaisesti ilman oikeudellisia toimenpiteitä.

Tee laskutus- tai perintätehtävä klikkaamalla tästä.

Jos sinulla on on useampia laskutettavia tai perittäviä toimeksiantoja ota meihin rohkeasti yhteyttä! Voit joko soittaa 010-286 6100 tai lähettää sähköpostia myynti@aurumcontactor.fi. Anna meidän olla avuksi saataviesi kotiuttamisessa!

Oy Aurum Contactor Ltd:lle on myönnetty Kauppalehden Menestyjä Yritys -sertifikaatti. Menestyjäluokituksen tuottaa Kauppalehti Tietopalveluiden analyysiyksikkö Balance Consulting.